Producători
 
Cele mai vândute
Grebla Fella Grebla Fella
1.700€  
Fendt Fendt
19.500€  
Fendt Fendt
15.000€  
 
Produse Recomandate
 
Produse Alese
0 obiecte
 

Despre Noi

Hille Transilvania Import Export S.R.L a fost infiintata in anul 1996 si este situata in localitatea Jucu, la 18 km departare de Cluj Napoca, jud. Cluj

Firma Hille Transilvania Import Export S.R.L are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de renovari si comert cu tractoare, combine si orice tip de utilaj sau echipament agricol. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere si avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Hille Transilvania Import Export S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Hille Transilvania